woensdag 20 september 2023

Wat een fantastische tuinvibe!

Jawel, gisteravond waren we met maar liefst 22 mensen! Wat een sfeer en gezelligheid. Nieuwe tuiniers waren er ook. We zijn blij met zoveel interesse in de Buurttuin. Ook zij kregen natuurlijk een groen en warm welkom. Iedereen die biologisch (op basis van permacultuur) wil tuinieren is welkom. Gelukkig was onze oudste vrijwilliger (sorry Gerard 😉) er ook weer. Hij was in zijn nopjes en verbaasd over de hoeveelheid oogst. Nou, wij niet, hoor. Met duurzame liefde en biologische aandacht krijg je alles voor elkaar. 

Het succes van de tuin is niet te geloven. Het enthousiasme is zo groot dat er gisteravond zelfs niet genoeg 'werk' was voor iedereen. Wauw! Maar goed nieuws, de tuin gaat groeien. Zoals gezegd: komende maand worden de plannen verder gesmeed. En rond 10-10 moet de knoflook de grond in!!! We krijgen het nog druk zat...

Die tuinplannen gaan we tijdens een gezamenlijke bijeenkomst bespreken. Daarmee gaan we mét elkaar de tuin nog succesvoller maken. We zorgen er samen voor dat we goede afspraken maken over planning, werkzaamheden, gezamenlijke tuindagen, individuele bezoekjes waarbij je je groene handen kunt laten wapperen, enzovoort! Daarbij blijven koffie en thee drinken mét wat lekkers, recepten uitwisselen en bijkletsen minstens zo belangrijk. Oja, en we gaan de tuin natuurlijk officieel openen. Misschien wil de wethouder wel komen! Kan ze zien wat voor moois wij realiseren. 

Tot slot nog wat foto's die voor zichzelf spreken!



 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten